Skip to main content

Jihočeští vědci mají patent na nový způsob zpracování česneku

Vědci ze zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích získali český patent na produkci černého česneku. Ten se vyrábí takzvaným stařením. Na jeho novém způsobu pracovali pět let společně s Výzkumným ústavem potravinářským v Praze.

Poslechněte si rozhovor s panem doc. Ing. Pavlem Smetanou, Ph.D. z Katedry Potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů o novém patentu, který naše fakulta získala.

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 389 032 191 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.jcu.cz

© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1