Tento týden proběhla LETNÍ ŠKOLA POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROB na FZT JU (Fakulta zemědělská a technologická JU), která byla pořádána pro studenty zahraničních univerzit za podpory programu Erasmus.
Zúčastnilo se jí 16 studentů z Portugalska a Slovenska a náplní školy byla praktická výroba tradičních českých výrobků, vaření piva, exkurze do minipivovaru i národního pivovaru Budějovický Budvar.
Škola byla pořádána v prostorách univerzitního minipivovaru Čtyrák - Univerzitní minipivovar Zemědělské fakulty a laboratořích Katedry potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů FZT JU.
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies
1
O nás
Realizované projekty
Ukončené projekty
Připravované projekty
DeMinimis
HR AWARD
Lidé a kontakty
Úvodem
Studijní programy
Ekonomická fakulta
Filozofická fakulta
Pedagogická fakulta
Přírodovědecká fakulta
Fakulta rybářství a ochrany vod
Teologická fakulta
Zdravotně sociální fakulta
Fakulta zemědělská a technologická
O nás
Vědecká rada JU
Grantová agentura JU
Celouniverzitní konference doktorandů JU
Habilitační a jmenovací řízení
Čestné doktoráty
Čestné profesury
Postdoktorské pozice
Mimořádné RVO projekty
Etická komise
Otevřená věda
Panelové diskuze
HR AWARD
Spolupráce s firmami
Popularizace vědy a výzkumu
Kontakty a odkazy
Dokumenty VaV
Politiky VaV
Mezinárodní programy - vybrané podklady
Vědecká ocenění JU