V týdnu od 19.6. do 23.6. proběhl v prostorách Výzkumného a výukového minipivovaru Fakulty zemědělské a technologické JU – Čtyrák – třetí turnus Letní školy potravinářských výrob. Škola byla pořádána pro studenty zahraničních univerzit za podpory programu Erasmus a zúčastnilo se jí 19 studentů z Portugalska a Slovenska.
Studenti si v rámci letní školy vyzkoušeli výrobu tradičních českých výrobků z masa a mléka a také výrobu piva, dále navštívili národní pivovar Budějovický Budvar a minipivovar Beeránek. Poslední den kurzu studenti ochutnávali a ohodnotili své výrobky pomocí senzorických deskriptorů a obdrželi certifikáty o absolvování Letní školy.
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies
1
O nás
Realizované projekty
Ukončené projekty
Připravované projekty
DeMinimis
HR AWARD
Lidé a kontakty
Úvodem
Studijní programy
Ekonomická fakulta
Filozofická fakulta
Pedagogická fakulta
Přírodovědecká fakulta
Fakulta rybářství a ochrany vod
Teologická fakulta
Zdravotně sociální fakulta
Fakulta zemědělská a technologická
O nás
Vědecká rada JU
Grantová agentura JU
Celouniverzitní konference doktorandů JU
Habilitační a jmenovací řízení
Čestné doktoráty
Čestné profesury
Postdoktorské pozice
Mimořádné RVO projekty
Etická komise
Otevřená věda
Panelové diskuze
HR AWARD
Spolupráce s firmami
Popularizace vědy a výzkumu
Kontakty a odkazy
Dokumenty VaV
Politiky VaV
Mezinárodní programy - vybrané podklady
Vědecká ocenění JU