Útvar menzy (020020)
Vedoucí pracoviště
Lenka Matušková (vedoucí)
Zaměstnanci
Markéta Broncová (kuchař)
David Duchoň (kuchař)
Alžběta Dvořáková (provozní zaměstnanec)
Petra Dvořáková (provozní zaměstnanec)
Václav Hošek (řezník)
Eva Hromadová (kuchař)
Lenka Sofie Janiková (pomocný kuchař)
Martina Kandlová (kuchař)
Dita Koutová (referent)
Hanna Kovach (provozní zaměstnanec)
Renáta Kubalová (kuchař)
Alena Kubů (pomocný kuchař)
Jana Lišková (kuchař)
Miroslava Marková (pomocný kuchař)
Lenka Matušková (vedoucí)
Jana Megová (provozní zaměstnanec)
Marta Nečekalová (skladník)
Michal Němec (kuchař)
Jitka Soukupová (skladník)
Markéta Štrauchová (pomocný kuchař)
Stanislava Stýblová (kuchař)
Pavlína Tisoňová (kuchař)
Martina Vargová (referent)
Michal Vávra (kuchař)
Jaroslava Veberová (provozní zaměstnanec)
Ing. Lukáš Karas (technik)
Podřízená pracoviště
Útvar menzy bufet
Útvar menzy kavárna
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies
1
O nás
Realizované projekty
Ukončené projekty
Připravované projekty
DeMinimis
HR AWARD
Lidé a kontakty
Úvodem
Studijní programy
Ekonomická fakulta
Filozofická fakulta
Pedagogická fakulta
Přírodovědecká fakulta
Fakulta rybářství a ochrany vod
Teologická fakulta
Zdravotně sociální fakulta
Fakulta zemědělská a technologická
O nás
Vědecká rada JU
Grantová agentura JU
Celouniverzitní konference doktorandů JU
Habilitační a jmenovací řízení
Čestné doktoráty
Čestné profesury
Postdoktorské pozice
Mimořádné RVO projekty
Etická komise
Otevřená věda
Panelové diskuze
HR AWARD
Spolupráce s firmami
Popularizace vědy a výzkumu
Kontakty a odkazy
Dokumenty VaV
Politiky VaV
Mezinárodní programy - vybrané podklady
Vědecká ocenění JU