Katedra potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů (051850)
Vedoucí pracoviště
doc. Ing. Pavel Smetana Ph.D. (vedoucí)
Zaměstnanci
Ing. Eva Baldíková Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Jan Bedrníček Ph.D. (odborný asistent)
doc. MVDr. Lucie Hasoňová Ph.D. (docent)
Ing. Simona Janoušek Honesová (technik)
Ing. Hana Kábelová (asistent)
Dr. Ing. Jaromír Kadlec (odborný asistent)
Ing. František Lorenc Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Vlastimil Nohejl (asistent)
Ing. Eva Petrášková Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Jana Rajchmanová (technik)
prof. Ing. Eva Samková Ph.D. (profesor)
doc. Ing. Pavel Smetana Ph.D. (vedoucí)
Ing. Kateřina Vladařová (vědecký, výzkumný a vývojový asistent)
RNDr. Naděžda Vrchotová CSc. (vědecký, výzkumný a vývojový pracovník)
Bc. Anna Dušková (sekretář)
Podřízená pracoviště
Výukový minipivovar
Muzeum pivovarnictví
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies
1
O nás
Realizované projekty
Ukončené projekty
Připravované projekty
DeMinimis
HR AWARD
Lidé a kontakty
Úvodem
Studijní programy
Ekonomická fakulta
Filozofická fakulta
Pedagogická fakulta
Přírodovědecká fakulta
Fakulta rybářství a ochrany vod
Teologická fakulta
Zdravotně sociální fakulta
Fakulta zemědělská a technologická
O nás
Vědecká rada JU
Grantová agentura JU
Celouniverzitní konference doktorandů JU
Habilitační a jmenovací řízení
Čestné doktoráty
Čestné profesury
Postdoktorské pozice
Mimořádné RVO projekty
Etická komise
Otevřená věda
Panelové diskuze
HR AWARD
Spolupráce s firmami
Popularizace vědy a výzkumu
Kontakty a odkazy
Dokumenty VaV
Politiky VaV
Mezinárodní programy - vybrané podklady
Vědecká ocenění JU