
doc. MVDr. Lucie Hasoňová, Ph.D.
-
E-mail:
-
Telefon:+420 389 032 677
-
Budova:
-
Místnost:020600005 pracovna pedagogů 005 - přízemí - pavilon E - centrum hodnocení kvality´
Studentská 809, 370 05 České Budějovice
navigovat
Vyučované předměty
- Aplikovaná mikrobiologie (APM)
- Bezpečnost a hygiena potravin. řetězce (BHPŘ)
- Fermentační technologie (FT)
- Metody hodnocení kvality produktů (MHKP)
- Mikrobiální biotechnologie (MB)
- Mikrobiální biotechnologie (MBB)
- Mikrobiologie (MIBIO)
- Mikrobiologie (QMIBI)
- Mikrobiologie zvířat a živočiš. produktů (MIBIZ)
- Nové technologie v mikrobiologii HZ (NTMHZ)
- Ochrana zdraví zvířat (QXOZZ)
- Ochrana zdraví zvířat (XOZZ)
- Odborný seminář (OS)
- Potravinářská mikrobiologie (PMIKR)
- Praktikum zpracování potravin. surovin (PZPS)
- Praktikum zpracování potravin. surovin (QPZPS)
- Úvod do toxikologie potravin (UTP)
- Veterinární toxikologie (VT)
- Zákl. hygieny a zdrav. nezáv. potravin (ZHZNP)
- Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin (QZHNP)
- Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin (ZHNP)
Projekty
Projekty lorem ipsum:
- lorem ipsum
- lorem ipsum
- lorem ipsum
Publikace
Detail publikace | Autoři | Název publikace | Rok | Druh publikace | Poddruh publikace |
---|