The third tour of the Summer School of Food Production took place in the week from 19.6. to 23.6. in the premises of the Research and Educational Microbrewery of the USB Faculty of Agriculture and Technology - Čtyrák. The school was organised for students of foreign universities with the support of the Erasmus programme and 19 students from Portugal and Slovakia participated in it.
The students tried the production of traditional Czech meat and milk products and beer production, as well as visited the national brewery Budějovický Budvar and the Beeránek microbrewery. On the last day of the course, students tasted and evaluated their products using sensory descriptors and received certificates of completion of the Summer School.
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
© 2021 University of South Bohemia
Cookies
1
O nás
Realizované projekty
Ukončené projekty
Připravované projekty
DeMinimis
HR AWARD
Lidé a kontakty
Úvodem
Studijní programy
Ekonomická fakulta
Filozofická fakulta
Pedagogická fakulta
Přírodovědecká fakulta
Fakulta rybářství a ochrany vod
Teologická fakulta
Zdravotně sociální fakulta
Fakulta zemědělská a technologická
O nás
Vědecká rada JU
Grantová agentura JU
Celouniverzitní konference doktorandů JU
Habilitační a jmenovací řízení
Čestné doktoráty
Čestné profesury
Postdoktorské pozice
Mimořádné RVO projekty
Etická komise
Otevřená věda
Panelové diskuze
HR AWARD
Spolupráce s firmami
Popularizace vědy a výzkumu
Kontakty a odkazy
Dokumenty VaV
Politiky VaV
Mezinárodní programy - vybrané podklady
Vědecká ocenění JU