Projekty lorem ipsum: Samková, E., Dadáková, E., Matějková, K., Hasoňová, L., Janoušek Honesová, S.: Can the contents of biogenic amines in Olomoucké tvarůžky cheeses be risky for consumers? Foods 2025, 14(3),456. (IF=4,7) Matějková, K., Křížek, M., Dadáková, E., Vácha, F., Pelikánová, T. (2020) Effects of monoacylglycerols and chitosan on the biogenic amine formation in the flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Czech J. Food Sci., 38(3):164-170. (IF=1,279) Křížek, M., Dadáková, E., Vácha, F., Pelikánová, T. & Matějková, K. (2018) The effects of two essential oil and UV-light irradiation treatments on the formation of biogenic amines in vacuum packed fillets of carp (Cyprinus carpio). LWT - Food Science and Technology, 95, 268–273. (IF=3,129) Ruiz-Capillas, C., Herrero, A. M., Tahmouzi, S., Razavi, S. H., Triki, M., Rodriguez-Salas, L., Samcova, K., Jimenez-Colmenero, F. (2016) Properties of reformulated hot dog sausage without added nitrites during chilled storage. Food Science and Technology international, 22 (1), 23–30. (IF=1,081) Křížek, M., Matějková, K., Dadáková, E., Špička. J., Vácha, F., Pelikánová, T. & Vrchotová, N. (2015) Changes in the Content of Biogenic Amines and Fatty Acids in High Pressure-Processed Carp Flesh (Cyprinus carpio). Journal of Food Protection, 78 (8), 1592–1596. (IF=1,51) Křížek, M., Matějková, K., Vácha, F., Dadáková, E. (2014). Biogenic amines formation in high-pressure processed pike flesh (Esox lucius) during storage. Food Chemistry, 151, 466-471. (IF=4,946) Matějková, K., Křížek, M., Vácha, F., & Dadáková, E. (2013) Effect of high-pressure treatment on biogenic amines formation in vacuum-packed trout flesh (Oncorhynchus mykiss). Food Chemistry, 137(1–4), 31–36. (IF=4,946) Křížek, M., Matějková, K., Vácha, F., Dadáková, E. (2012) Effect of low-dose irradiation on biogenic amines formation in vacuum-packed trout flesh (Oncorhynchus mykiss). Food Chemistry, 132, 367–372. (IF=4,946)
Ing. Kateřina Matějková, Ph.D.
Studentská 2920/39 , 370 05 České Budějovice
navigate
Projects
Publication
Detail
Authors
Publication title
Year
Publication type
Publication sub-type
CV
Creative activity
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 |
České Budějovice Tel.+420 389 032 191
© University of South Bohemia
Cookies
1
-
O nás
-
Realizované projekty
-
Ukončené projekty
-
Připravované projekty
-
DeMinimis
-
HR AWARD
-
Lidé a kontakty
-
Úvodem
-
Studijní programy
-
Ekonomická fakulta
-
Filozofická fakulta
-
Pedagogická fakulta
-
Přírodovědecká fakulta
-
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Teologická fakulta
-
Zdravotně sociální fakulta
-
Fakulta zemědělská a technologická
-
O nás
-
Kontakty
-
Vědecká strategie JU
-
Vědecká rada JU
-
Grantová agentura JU
-
Habilitační a jmenovací řízení
-
Čestné doktoráty
-
Čestné profesury
-
Postdoktorské pozice
-
Mimořádné RVO projekty
-
Etika a integrita výzkumu
-
Vědecká ocenění JU
-
Otevřená věda
-
Transfer znalostí
-
Institucionální odolnost
-
Výzkum a gender
-
Škola doktorských studií
-
Věda a veřejnost
-
Výzkumné infrastruktury
-
EU Desk
-
Hodnocení vědy na JU
-
HR AWARD
-
Odkazy
-
About us
-
Contacts
-
Research strategy
-
USB Scientific Board
-
USB Grant Agency
-
Habilitation and professorsip procedures
-
Honorary doctorates
-
Honorary professorships
-
Postdoc positions
-
Small DRO projects
-
Research ethics and integrity
-
USB Research Awards
-
Open Science
-
Technology Transfer Office
-
Institutional resilience
-
Research and gender
-
School of Doctoral Studies of USB
-
Science and public
-
Research infrastructures
-
EU Desk
-
Research assessment at USB
-
HR AWARD
-
Links